Tuinstoelen

Tuinstoelen

Bij iedere tuinstoel staat het zitcomfort en gebruiksgemak centraal, zodat u heerlijk zit en volledig tot rust kan komen. Het moet iedere keer weer een genot zijn om aan tafel te mogen eten. Bovendien wordt het door het comfort van de stoelen wel erg makkelijk om iedereen gezellig aan tafel te laten zitten.

Overzicht
Toon per pagina
Sorteer op

Diningstoelen

Tuinstoelen zijn een essentieel onderdeel in iedere tuin. Gezellig met het hele gezin aan tafel eten in de tuin of gezamenlijk ontspannen zitten met een drankje. Bij Garden Life Style heeft u een ruime keuze aan diningstoelen, zodat u altijd een model vindt dat bij u past. Alle modellen zijn uitgevoerd in verschillende weerbestendige materialen, waardoor u de stoelen het gehele jaar met een gerust hart buiten kunt laten staan. Zodra de eerste zonnestralen uw tuin bereiken, geniet u direct weer van heerlijke maaltijden in de tuin. Zonder dat u de schuur of garage in hoeft te duiken om de onder het stof zittende tuinstoelen te zoeken. De verschillende modellen en uitvoeringen zorgen ervoor dat u een stoel vindt die bij uw tuintafel en de uitstraling van uw tuin past.

 

Verstelbare tuinstoelen

De verstelbare tuinstoelen zijn gemaakt van de beste materialen en zorgvuldig afgewerkt. Ze zijn in vijf verschillende standen te zetten, zodat u voor elke situatie het ultieme zitcomfort heeft. De stoelen met een gasveer zijn traploos in iedere stand te zetten. Naast de verstelbare stoelen is er ook een grote keuze in stapelbare of vaste tuinstoelen in verschillende All Weather materialen. Een aantal modellen hebben een extra hoge rug voor nog meer zitcomfort. U kunt alle exemplaren direct online bestellen. Wilt u het zitcomfort persoonlijk ervaren, dan bent u uiteraard altijd welkom in 1 van onze 14 winkels.
 


Tuinmeubel Deals
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Klantenservice
0165-52 67 50
ma/vr: 09:00-17:00
Verkoopinformatie
0165-52 67 71
7 dagen p/w

Klantenservice
0165-52 67 50
Ma t/m vr van 09:00 tot 17:00
Verkoopinformatie
0165-52 67 71
Ma t/m vr van 09:00 tot 18:00
Za van 10:00 - 17:00
Zo van 11:00 - 17:00